Remontin jälkeen tavaroita paikoilleen laittaessa tupsahtelee esiin lisää muumeja...

000muu2.jpg

Tässä yks ehdoton lempparimuki. Kausimukit on mielestäni niin paljon kauniinpia, kuin ne tavalliset muumimukit. Towen Juhla-muki on ehkä kaikista mieluisin. Näitä ostin kerralla hieman useamman, jos vaikka sattuu menemään rikki. Ja sainpa haalittua muutaman rillimukinkin lapsille. Niitä tosin en vielä ota/anna käyttöön vaan saavat kaikessa rauhassa nostaa arvoaan laatikonpohjalla kaappien kätköissä. Muutenkin nämä ovat olleet pahvilaatikossa, kun astiakaappiin ei tällä hetkellä mahdu. Kesällä näistä kyllä terassilla siemaillaan juotavaa.

000muu3.jpg

Tuota venemukia tuli erehdyksessä ostettua useanpia. Se ei ole oma lempparini laisinkaan, joten siitä jää jokaiselle muksulle yhdet ja loput saavat jatkaa matkaa uusiin koteihin vaikka lahjoina. Ei se toki siis ruma ole, mutta ei yllä ihan niihin parhaisiin suosikkeihinkaan. Toisin kuin taas musta-valkoinen muutto(?) muki säväytti heti ja niitä täysi kuuden sarja. Nämä sain muistaakseni äidiltäni lahjaksi toissa jouluna.

Lautasia on myös kertynyt, tosin ainakin muutaman tiedän heti, jotka tästä puuttuvat. Taitaneet eksyä väärään lautaspinoon.

IMG_6779.jpgIMG_6778.jpgIMG_6777.jpgIMG_6776.jpgIMG_6775.jpgIMG_6774.jpgIMG_6773.jpgIMG_6780.jpg

Tällainen muumipostaus tälläkertaa.

Tunnistepilven "astiat" -kohdasta löytyy meidän muut muumijutut.