Nacholaatikko:
Iso pussi (Juustonmakuisia) nachoja
1 kg Tacomausteella maustettua pihvikarjanjauhelihaa (1 kg lihaa, pari desiä vettä, 2 pss tacomausteseosta)
3 isoa tomattia
2 isoa sipulia
3 porkkanaa ohueksi siivutettuna
1-2 paprikaa ohueksi suikaloituna
Tacokastiketta
Juustoraastetta pari kourallista
Erikseen tarjoiltuna:
turkkijugurttia
salaattia
cheddarkastiketta (kuohukermaa ja cheddarsiivuja kattilaan. Lämmitä, älä keitä. Mausta suolalla ja mustapippurilla)
Tästä tulee ISO vuoallinen, uunipellin kokoinen.
Laita vuoan pohjalle kerros nachoja. Pese ja pilko tomatit ja paprikat, kuori ja siivuta porkkanat. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Lado ne kerroksittain nachojen päälle. Lisää salsaa, tulisuus oman mielen mukaan, mutta jos lapsia on syömässä tulisin vaihtoehto kannattaa lisätä vasta omalle lautaselle. Seuraavaksi kaada päälle paistettu ja maustettu pihvikarjanjauheliha. Lisää lopuksi kerros nachoja ja pari kourallista juustoraastetta.
Paista 15-20 minuuttia 200 -asteisessa uunissa alatasolla, jotta nachot eivät tummu liikaa.
Tarjoile erikseen turkkilaista jugurttia, salaattia, cheddarkastiketta ja tacokastiketta, joita jokainen ruokailija lisäilee omien mieltymystensä mukaan...
Tästä tulee evästä isommalekkin sakille. Kiva vaihtelu tortilloille ja tacoille. Kannattaa kokeilla, niin helppoa ja hyvää!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.