Kesänmakuinen broileri-halloumsalaatti melonipalloilla ja mansikoilla höystettynä oli sen verran hyvää, että ei jäänyt kokeilu yhteen kertaan. Kiva iltapalana ystävien seurassa, tai eihän sitä aina niin hyvää syytä täydy edes olla "terveelliseen herkutteluun."
Erilaisia salaatin lehtiä; herneenversoja, jäävuorisalaattia, tammenlehteä, rucolaa, viinisuolaheinää ja basilikaa omien mieltymysten mukaan
Keltaisia kirsikkatomaatteja
Vesimelonia
Mansikoita
Grillattua halloumia
Maustamatonta broilerinfilettä, itse maustettuna limepippurilla ja grillausöljyllä.
Laita maustumaan broilerinfileet ja leikkaa halloumi sopiviksi siivuiksi.
Revi ja huuhdo salaatti laakealle vadille. Kaiverra meloniraudalla vesimelonista palloja. Lohko mansikat ja huuhtele kirsikkatomaatit. Asettele kaikki salaatin päälle vadille.
Paista broilerit ja halloumit parilalla kypsiksi, hieman saa tulla väriä pintaan.
Lado broilerit salaatin keskelle keoksi ja halloum-juustoa voi paiston jälkeen hieman halutessaan pienentää.
Tarjoile patongin ja hyvän salaatinkastikkeen seurana ja nauti kesästä!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.