Etsin ihan muita kuvia koneelta, kun näitä tuli vastaan. Pakko laittaa teillekin nähtäväksi...

Lähdetään me minne vaan niin aina haluaa reipas 2-vee neiti laittaa jalkaansa serkulta perityt nahkasaappaat. Mentiin me siis vain ihan kotinavetalle tai kaupalle. Harvoin muualla käydäänkään. No monen itkupotkuraivarin jälkeen, kun nahkasaappaita ei ole saanut laittaa kuraiseen kotipihaan ja navettahommiin on neiti ymmärtänyt vihdoin missä saapikkaita käytetään. Jos kaupassakäynti edes tulee ohimennen puheeksi, nahkasaappaat ovat ensimmäisenä jalassa.

Kauppareissuilla ylpeänä esittelee saapikkaita vastaantulijoille. Mistähän on perinyt tuollaisen intohimon vaatteisiin? Itseäni ei paljon vaatteet kiinnosta, mutta tätä neitiä sitäkin enemmän. Toki tykkään lapset pukea siisteisiin ja kivoihin vaatteisiin, mutta tytön vaateintohimo on jo täysin eri sfääreissä.  Ja mun meikkilaukku, jonka sisältöä käytän luvattoman harvoin -on tälle neidille mieletön mielenkiinnon kohde, jota räplätään aina kun suinkin siihen käsiksi päästään. Huulikiiltoa pitää aina laittaa, jos kauppaan lähdetään. "Sinulle kanssa, äiti!"

ooopaketti2.jpg000paketti5.jpg

Muuntuuhan nuo saapikkaat toki moneen asuun. Meidän pojat tykkää käyttää "nahkoja" ja toki isoveljiltä pieneksi jäänyt rotsi löytää tiensä usein neidin niskaan.  No onhan tuo aika söpö ilmestys, eikö?

000kakku9.jpg

nicer3.jpg

Pojat lähti seurakunnan kerhon kevätretkelle Villikiliin ja me neidin kanssa jäätiin kotiin odottamaan uutta siitossonnia kotiutuvaksi.

Ankeasta kelistä huolimatta pirtsakkaa keskiviikkoa! Onneksi aurinko välillä iloksemme pilkahtelee pilven raosta.