Laitan tällaisen hyvän mielen pikapostauksen tässä touhujen lomassa... Tällä hetkellä hillokattilat on porisemassa ja nyt vain sopii toivoa, että tyhjiä hillopurkkeja on riittävästi. Ollaan täälä hillotouhuissa oltu nyt useana päivänä ja tarkoitus olisi tehdä kaikki hillot ensi talvelle itse. Ja meillä muuten sitä hilloa kuluu paljon. Lettuihin, puuron, maustamattomaan jugurttiin, myslin kanssa, pinaattilettujen kaveriksi, kakkujen väliin... Käyttökohteita on lukuisia.

kasvihuone3.jpg

Lasten mummi tuli eilen viettämään pidennettyä viikonloppua maaseudulle ja usein mummilla on tapana tuoda tuliaisiksi leivokset. Kurkistin leivosrasiaan ja tiesin että nyt on kohta lapsilla riemu katossa. Kipaisin kasvihuoneelta kurkunlehden ja katoin pöydän.

Vastaavia, kun koettaisi itse leipoa lasten synttäreille, niin menestys olisi taattu.

kasvihuone2.jpg

Ja niin oli kohta suut muikeana. :)

kasvihuone1.jpg

Meillä on iltasella pienimuotoista juhlanaihetta ja olisi tarkoitus tehdä illaksi useamman ruokalajin illallinen omalle väelle, äidilleni ja lasten kummitädille. Pihviä otinkin jo sulamaan ja suppilovahveroista olisi tarkoitus tehdä alkukeitto tai kastiketta, muut onkin vielä avoinna. Mulla on ollut jo pidempään visio eräästä salaatista ja sitä voisi tänään myös testata. Jos on niin maukasta, kuin kuvittelen, niin laittelen ohjetta myöhemmin.

Rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua jokaiselle.