lapset.jpg

Aikamoisen villiä menoa oli, kun torstaina rantauduttiin ideaparkkiin omien nahkanappuloiden voimin. Lähdettiin lelukauppoja kiertelemään, sillä meidän keskimmäinen poikanen täytti 5 vuotta. Lelukaupassa yllätys, yllätys jontikat olivat koko kolmikon mielenkiinnon kohteina.

lapset3.jpg

Koska synttärisankari toivoi, että mennään Pancho Villaan burgereille, oli toive helppo toteuttaa. Tosin lasten kanssa ravintolassa ruokailu ei ole aikuisille sitä rentouttavinta puuhaa, mutta kaikki saivat kupunsa täyteen. Jälkkäritoiveita kysellessä donitsit oli ainoa kelpaava vaihtoehto...

lapset1.jpg

Arnoldsiin donitseille siis.

lapset4.jpg

Koska uusia leluja pääsi sankari valitsemaan, lähti mukaan Nerffi ja valomiekka. Myös uusi Mario peli, schleichin dinosaurus ja ritarin haarniska löytyivätsynttärisankarin lahjapaketeista. Kaikki lahjat oli saajalleen niin mieluisia. Kiitos siis vielä teille kaikille. :)

lapset2.jpg

Tänään vietettiin synttärisankarin juhlia serkkujen kanssa ja toiveina oli Hoploppi. Joten nokka kohti hoploppia ja sen riemuja.

12227692_10200966911730744_6386964140180

Illalla vielä jatkettiin juhlia isommalla sakilla siskoni kodissa. Rentoa kokkailua ja yhdessäoloa. Ihana ja ikimuistoinen päivä.

juhla.jpgjuhla1.jpg

Haarniska löysi heti käyttäjän, kun edellinen siitä luopui.

Myös huomenna jatkuu pippalointi äitini pyöreitä vuosia juhliessa. Mutta nyt lautapelit odottaa joten niitä vielä illanmittaan tiedossa. Tänne satoi ensilumi eilen illalla ja lapset ottivat siitä kaiken ilon irti.juhla2.jpg

Lomafiiliksissä hyvää viikonloppua toivotellen,

Soikku