Viikko piti aloittaa alunperin ihan erilaisella postauksella. Aamu lähti kuitenkin niin kivasti käyntiin, että päätin siitä naputella muutaman sanan.

IMG_4277.jpg

Sain tänään ihanan herätyksen. Neljä vuotias pikkumies hiippaili huoneeseen ja kyseli tiedänkö, mihin kakku on mennyt? En tiennyt. Roomeon aamupalan valmistus oli pahasti vaiheessa. Ei auttanut kuin kammeta sängystä ylös ja lähteä etsimään kadonnutta kakunpalaa. Kakunpala löytyi niinkuin monta muutakin kadoksissa ollutta puista herkkua.

Tässä vaiheessa jo neiti 2 vee heräsi, heitti yöhaalarin nurkkaan ja riensi vaippasillaan tomerasti auttamaan velipoikaa aamupalan valmistuksessa. "Inga, Inga, Inga paistaa munaa." Kauaa ei lapsilla nokka tuhissut kun kohta jo kuuluikin kimakka kutsuhuuto: "SYÖMÄÄN!" Tarjotin notkui herkkuja ja minulla tuli kiirus etsimään kameraa.

IMG_4264.jpgIMG_4275.jpgIMG_4283.jpg

Kannatti nousta hieman ajateltua aiemmin,  niin ihanan yllätyksen lapset olivat keskenään touhunneet.

Nämä keittiöleikit menee meillä hieman puuskittain. Joululahjaksi saatu Ikean leikkikeittiö on välillä kovallakin käytöllä ja saattaa mennä monta päivää, ettei kukaan siihen koskekaan. Ehkä sen kovin käyttöaste on vielä edessäpäin kun tyttö hieman kartuttaa ikää lisää. Kyllähän meidän keskimmäistä poikaakin keittiöleikit ovat aina kiinnostanut, mutta vanhin rakentelee herkuista pelkästään korkeita torneja. Siihen leikkiin pienemmät eivät ole tervetulleita.

IMG_4286.jpg

Tämä puntari on ollut meillä kovasti leikeissä mukana. Punnukset näköjään hieman kadoksissa, mutta ei se menoa haittaa!

IMG_4290.jpg

Minkälaisilla leluilla teillä leikitään? Minkälaisia on tämän hetken suosikkilelut? Meillä suosituinpia ovat ehdottomasti lautapelit. Lasketaanko niitä edes leluiksi? Teen seuraavan postauksen niistä. Jos aihe on mielenkinntoinen, käy lukaisemassa myöhemmin lisää.

Meillä täälä kuumeen ja flunssan kourissa kituutetaan. Karmean kuuloisia yskänkohtauksia oli yöllä vanhimmalla pojalla. Pienemmät sairastivatkin jo viimeviikolla. Nyt taitaa olla monenmoista pöpöä liikenteessä.

Joka tapauksessa mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja jokaiselle nuhanenälle pikaista paranemista!