syndet5.jpg

Nyt on juhlittu jo useanpaan otteeseen meidän eskarilaista, kun lauantaina oli kaverisynttärit ja tänään vielä juhlittiin ystäväperheen kanssa ihan erikseen.

syndet02.jpg

Hieman oli jännitystä saataisiko kaverisynttäreillä vieraat viihtymään, mutta mitä vielä -aika loppui ihan kesken. Varsinaista teemaa juhlissa ei ollut, mutta merirosvokarttaan oli merkitty tehtäviä, joita itse sankari ja muut vieraat toteuttivat aarteen löytämiseen helpottavien vihjeiden toivossa.

syndet.jpg

Tehtävinä oli muun muassa pöytäjääkiekkoa/jalkapalloa joukkueittain, palapelin rakentamista, ilmapallojen rikkomista, vihjeiden etsintää ja pehnonuolipyssyillä ängrybirdsejen ammuntaa. Taisi ammunta olla kaikkien lasten mielestä se lajeista paras, kun olisivat ehdottomasti vielä uuden kierroksen mielellään pttaneet, mutta kellon viisarit vipeltivät niin kovasti että toinen kierros jäi ajan loppuessa ihan kesken.

syndet4.jpg

Kun aamulla pikkuneidin kanssa tehtailtiin coctailtikkusiili, samalla isäntä näperteli vieraille suklaisia vaahtokarkkitikkareita, jotka olivat lasten mielestä ihastuttavia.

syndet1.jpgsyndet3.jpg

Tyylinäyte pallopeleistä ja ammunnasta.

syndet2.jpg

Kakkua näillä synttäreillä ei ollut ollenkaan, mutta ruoaksi isäntä tirautti rasvakeittimellä nakkeja ja ranskalaisia. Jälkkärin virkaa toimitti jätskibuffetti ja kääretorttu -kaikki  sankarin toiveiden mukaisesti.

syndet6.jpg

synde0.jpg

Vihjekirjaimista lapset kehittelivät sanan joka ohjeisti mistä aarre löytyy. Aarresaalis oli kasa karkkipusseja, jotka juhlijat saivat jakaa vuorotellen valiten.

syndet01.jpg

Kiitos kaikille osallistujille ja muistaneille, tämä oli kuulemma meidän pojan roikaleen paras päivä ikinä! :)

Ja samana iltana alkoi sankarilla jo seuraavien synttärijuhlien suunnittelu...

 

Ps. Huomenna, maanantaina kannattaa käydä kurkkaamassa tänne blogiini. :)