Tänään aamulla oli niskat harvinaisen juntturissa neitien kantamisesta. Enään kun ei viihdytäkkään vaakatasossa, vaan pitäisi jäpittää koko hereillä olo aika mahdollisimman pystyssä ympäristöä tutkien. Niskajumista johtuen päätin kaivella esiin vauvoille Bumbot testiin. Hieman arvelutti, pysyykö päät tanakasti pystyssä, mutta kyllä pysyivät kuin tatit. Yhtään ei notkunut tai nitkunut mihinkään suuntaan, kun muutaman minuutin saivat tuolia testata.

helmi3%2C7.jpg

Bumbo on vaahtomuivista valmistettu vauvan istuin neljästä ikäkuukaudesta eteenpäin. Kestävä, pestävä, joustava ja vauvan selkää tukeva. Ei näissä montaa minuuttia voi tämän ikäistä istuttaa, mutta kitinä loppui välittömästi kun tuolia pääsivät testaavaan. Jalkojen välissä oleva tukipalkki oli heti kovinkin mielenkiintoinen.

helmi3%2C8.jpg

helmi3%2C9.jpg

Mikäs sen mukavanpaa, kuin päästä aitiopaikoilta seuraamaan isosiskon ja isin hiekkamuovailuleikkejä.

helmi4%2C0.jpg

Pienet sormet liikkui siihen malliin, että olisivat varmasti näpeltäneet hiekkaa jos vain olisi yltäneet.

helmi4%2C1.jpg

helmi4%2C3.jpg

Bumbo itsessään on meille vanha tuttavuus jo edellistenkin lasten kohdalta ja meidän bumbot ovat vanhaa sorttia.  Nyt uusissa malleissa on lisäksi turvavyö ja eteen kiinnitettävä pieni pöytätaso. Tuolit on osoittautuneet aikaisemmin erityisen käteviksi suihkussa ja ruokapuuhissa helpon pestävyytensä ansiosta.