000kakku14.jpg

Sain vauhdikkaan herätyksen aamulla, kun koko lapsikatras hyppäsi kimppuun halittelemaan ja pusimaan. Ihanaiset sydänsysteemit olivat kerhossa askarrelleet. Marimekkoa löytyi lahjapaketista.

000kakku8.jpg

Tässä ne kolme rakkainta, joiden vuoksi saan tätä äitienpäivää vuosittain viettää. Niin onnellinen jokaisesta :)

Neiti ihanainen, 2v. Omien sanojensa mukaan Inga pieni pesusieni.

000kakku7.jpg

Neljävuotias, reipas hurmuri. Hurjalta tuntuu, että lähtee syksyllä 2016 eskariin. Juurihan hän syntyi...

000kakku6.jpg

Ja vanhin meidän kolmikosta, eskariin lähtevä monitoimipakkaus. Välttämättä halusi kokeilla, mahtuuko vielä rallirattaisiin. :)

000kakku5.jpg

Tänään ruokaa oli innokkaasti laittamassa pienimmäinen. On kyllä tullut minuun ruokainnostuksessaan. Muilla ei paljoa ollut sekoittelemaan asiaa. Katsokaa tuota keskittynyttä ilmettä.

000kakku15.jpg

Salaattia, naudanfilettä, ranskalaisia, lämpöisiä kasviksia sienikastiketta ja hyvä seura. Niistä on täydellinen ateria tehty. Myös lasten mummu, isännän äiti  tuli meille syömään äitienpäivän kunniaksi. Oma äitini viilettää jossain päin eurooppaa lomamatkalla. Olisi hänkin hyvin pöytään mahtunut.

000kakku16.jpg000kakku17.jpg

Lasten kummitäti oli myös meillä yötä ja yhdessä testattiin äitienpäiväksi Charlottakakkua. Oli kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Niin raikas ja täyteläinen. Lapsetkin olivat tästä innoissaan. Vähän meitä molempia jännitti, pysyykö kakku kasassa, mutta hienosti pysyi aina sen aikaa, kun alkoi kovaa vauhtia hupenemaan.

IMG_0195.jpg

000kakku19.jpg

Tällainen äitienpäivä tälläkertaa. Nyt navetalle ruokkimaan lehmät ja täytyy niillekkin jotain extraherkkua hieman äitienpäivän kunniaksi keksiä. Monella niistä jo kymmenen jälkeläistä. <3  Illalla ehkä vielä elokuvaa piiiitkästä aikaa yhdessä isännän kanssa.

Ensi viikko onkin kiireinen ja melkein jokapäivälle jotain ylimääräistä ohjelmaa.

Ihanaa äitienpäivän jatkoa jokaiselle! <3