Meillä taas täällä tapahtunut viime kirjoituksesta monen näköistä. Ei tullut jäykkäkouristusta lehmän haukkauksesta, mutta muuten meillä meinasi olla hengenlähtö lähellä viikonloppuna. Kuitenkin ollaan nyt koko sakki täysissä ruumiin ja sielun voimissa ja siitä enemmän kuin kiitollisia. Uskon enkeleihin ja suojelusenkelit olivat tällä kertaa paikalla, kiitosta on tullut useanpaan kertaan tullut jo lähetettyä yläkertaan. Sen enempää en tässä nyt ala tapahtunutta avaamaan, mutta TARKISTAKAAHAN KAIKKI PALOTURVALLISUUS HÄLYTTIMIENNE KUNTO. Meillä siis häkävaroittimet eivät olleen ajan tasalla ja vahinko meinasi käydä. 🌫🔥Nyt on laitteet kokonaisuudessaan uusittu ja muistan jatkossa todellakin sanonnan että "vahinko ei tule kello kaulassa." Vahingosta viisastuneena sama ei pääse toistumaan meillä uutta kertaa.

Lapsilla oli siis joululoman viimeinen päivä sunnuntaina ja silloin käytiin hakemassa kolmikko kotiin. Tehtiin treffit Keskiselle ja samalla päästiin pikaisesti ostoksille. No joka tapauksessa keskiseltä hankittiin välittömästi uudet palo -ja häkähälyttimet ja nyt taas uskaltaa nukkua. Löysin jouluna saamalleni Aarikan Onnen enkelille kaverin. Kotona sitten huomasinkin ostaneeni saman sarjan tontun. TONTUN. Voi tsiisus. No kaunishan se toki on, mutta eihän se enkeli ole miltään kulmalta katsottuna. Tämä on vähän sama tilanne, kun mun oli tarkoitus ostaa isännälle joululahjaksi Taru Sormustenherrasta - leffaboxi. No arvatkaapa sitä tunnetta kun kotona huomasin ostaneeni Harry Potterin leffasarjan boxin. Ei näköjään mene aina ihan putkeen nämä mun shoppailut, mutta nämä on helppo heittää vauvaperheen arjen piikkiin. No nyt meidän hyllykössä enkelin vieressä katselee hiihtävä tonttu. Ja meidän pitäis katsella 8 noidista kertovaa, Tylypahkaan sijoittuvaa elokuvaa. 

tammi904.jpg

Oli kyllä erilainen viikonloppu ja niin hiljaista. Ikävä oli kyllä kova ja monesti tuli mietittyä mitä serkkujen kanssa puuhailevat ja kuinka sielä sujuu. Hyvin oli mennyt kaikin puolin ja siskoni taloon juuri valmistunut harrastehuone oli ollut kovalla käytöllä. Ei sillä, etteikö oltais nautittukin hektisen joulun jälkeen hiljaisuudesta. Kun vauvat oli unten mailla, sai tehdä juuri niitä omia rästijuttujaan tai vaikka vedellä sikeitä heidän kanssaan. Ja niiden hereillä ollessaan sai keskittyä kaikessa rauhassa vauvoihin ilman tunnetta että pitäisi olla viidessä paikassa yhtä aikaa. Pikkuisista myös huomasi, kuinka erilailla katselivat ympärilleen ihan kuin etsien isompia sisaruksiaan. Voi sitä pusujen ja halejen määrää, kun kotiuduttiin. Lapsilla taisi olla ollut kovempi ikävä vauvoja kuin meitä aikuisia.tammi908.jpg

tammi901.jpg

Bb:n sitterit on kyllä ihan korvaamattomat typyjen kanssa. Niin hyvin niissä viihtyvät ja osaavat itsekin niitä hetkuttaa ja kektkuttaa liikkeelle. Sittereihin kuuluvat lelukaaret ovatkin olleet nyt viimeaikoina kovinkin suositut. Ja puolituntinen kuluu helposti helyjä pyöritellen ja välillä innosta hihkuen. Ja ne hymyt.

tammi90.jpg

Lapsille tuli tänään koulusta suoraan kavereita ja pikkuneiti odottelikin täälä innosta piukeena kynnet jo valmiiksi lakattuina. Kovasti hänellä oli suunnitelmia niin barbieleffan, kuin muidenkin prinsessatouhujen parissa. Ja uudet kynnet tulivat koko neitikolmikolle.💅🏼

tammi905.jpgtammi906.jpg

Vauvat saivat tänään seuraa non stoppina monta tuntia. Taisi olla jälleen ihastumista puolin ja toisin ja leveät hymyt sinkoilivat kasvoilta kasvoille. 💖Eilinen pikkuneitien neuvolakäynti poiki rotarokotteiden toisen erän, joka sitten tänään ilmeni lievästi sanottuna aivan järkyttävinä ilmasarjoina. Voin kertoa että aromit on aika jäätävät, 💩💩💩💩💩💩💩🤢🤢sillä itsekin olen muutaman kerran yökännyt tänään neitejä imettäessä. Huh huh. Muut rokotteet kipattiin hieman eteenpäin, kun nyt ovat meinanneet olla niin tukkoisia.

tammi907.jpg

Täälä on pitkän tauon jälkeen hurahdettu lettujen paistoon. Joka päivä lapset niitä pyytävät ja jo pari kertaa ollaan menneellä viikolla niitä ehditty jo paistaakkin. Nam nam. Mitkä on teidän mielestä parhaat letuntäytteet? Hillo, sokeri, tuoreet marjat, kermavaahto vai joku suolainen täyte?

tammi909.jpg

Mutta lettuisissa merkeissä toivottelen taas reipasta viikkoa! Yllättäkääpäs tekin perheenne maukkailla lettukesteillä.