1 Jäävuorisalaattikerä
1 rasia Rucolaa
1 pss Kypsäksikeitettyä rusettipastaa (Keitin vedessä tilkka öljyä ja suolaa)
2 pss (a 200g) pakasteherneitä. Kiehauta ja jäähdytä kylmässä vedessä.
3 prk tonnikalapaloja öljyssä, valutettuna ylimääräinen vesi pois
2 rss kirsikkatomaatteja pestynä ja halkaistuna
Keitettyjä kananmunia
Persiljaa
Juustokuutioita, esim ritari
Sipuli ohueksi renkaiksi silputtuna
Kermaviilikastike:
1 prk kermaviiliä
1 prk ruohosipulituorejuustoa
ripaus sitruunapippuria, suolaa
tillisilppua
Keitä pasta pussin ohjeenmukaan. Lisää oljytilkka ja suola.
Valmista seuraavaksi kastike pastalle sekoittamalla sauvasekoittimella kaikki kastikkeen aineet sileäksi. Kääntele kastike maustamaan pastaa.
Pese ja käsittele kasvikset ja valuta tonnikala. Keitä munat, jäähdutä, kuori ja lohkoa.
Kääntele maustuneen pastan sekaan salaatti, tomaatti, herneet.
Sipulit ja juustot voi halutessaa lisätä myös samaan tai laittaa erikseen tarjolle.
Koristele lohkoiksi leikatuilla kananmunillaja persiljalla.
Ihana ruokaisa salaatti, joka on kiva tarjottava vaikka illanistujaisissa patongin seurana tai juhlissa seisovassa pöydässä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.