saippua.jpg

Eilen maanantaina päätettiin lähteä pyörähtämää Tuurissa Keskisen kyläkaupassa reppuostoksilla ja lyhentämässä isännän jääkapin oveen kertyvää ostoslistaa. Kummallekkaan jäpikällle ei mieluista reppua löytynyt vaan kuulemma parempi on jatkaa ykköselle jo ennestään tutulla Mario Bros-repulla. Ostoskoriin eksyi kuitenkin saippuakuplasysteemi, josta on riittänytkin rutkasti iloa. Eilen koko illan ja tämänkin päivän joku on pihalla ollessa koko ajan tekemässä jättikuplia. Hipelöin muuten pikkuruisia, 44 cm:n kokoisia vauvanvaatteita kaupassa ja voi turkanen että ne olivat pieniä! Yhtään niin pientä vaatetta en toistaiseksi omista, sillä pienimmät kaapeista löytyvät vauvan vaatteet ovat kokoa 50. Kankaita ostin, jotta voisin itse ommella vauvoille pikkuruisia haaremihousuja.

Samalla reissulla meidän edelliset vieraat lähtivät jatkamaan matkaa kotiin päin ja me suunnattiin ostosten teon jälkeen oman perheen kesken kotiin ja suoraan rantasaunan lämmitykseen. Jotenkin rantasaunasta on tullut tänä kesänä entistäkin rakkaampi paikka ja sielä tulee käytyä lähes joka ilta. Rantamökki sai eilen myös uuden levitettvän sohvan, sillä se entinen oli jo aikansa nähnyt. Lapset toivoivat, että oltisiin mökillä yötä ja uuden sängyn turvin se olisikin nyt mahdollista.. Vaihteeksi oli outoa olla vaan ihan omalla porukalla. Ei tarvinnut sänkyyn mennessä kauaa Nukku-Mattia kaipailla sillä päivä Tuurissa teki kyllä trhokkaasti tehtävänsä.

serkut.jpg

Kauaa ei oltu oman perheen kesken, sillä jo tänään meille tuli lasten serkkuperhe kyläilemään. Useampi tunti hujahti koneen ruutua tuijottaen, kun väännettiin yhtä projektia loppuun. Tämän seurauksena yksi unelmani on täyttymässä, mutta tästä kerron teille myöhemmin lisää.  Näistä vieraista pienimmältä sainkin kuulla kahvipöydässä korviin asti yltävän hymyn seurauksena ihanan viattoman ja uteliaan kysymyksen: "Miksi sä olet niin pullea?"  Vastasin, että masussani on vauva ja siihen meidän neiti 3 vee tokaisi ylpeänä, että: "äitin masussa vauvoja on kaksi."  Vastaus näytti tyydyttävän pienen ihmisen, sillä marjapiirakan mussutus jatkui yhtä huolettomasti kuin ennen kysymystäkin. Voi että mikä ihanuus... Ja tottavieköön tätä pötsiä alkaa olla kertynyt ihan urakalla, eikä kysymykset varmasti tule jäämään tähän. Pienimmillä tytöillä oli koko päivän kestävät kauppa -ja prinsessaleikit meneillään ilman yhtään poikkipuolista sanaa. Tätä lisää.

serkut3.jpg

Trampoliini oli paikka johon lapset löytävät tiensä helposti ja jonka jälkeen ylimääräiset ujostelut on unohdettu.

serkut2.jpg

Serkkutylleröitä

serkut1.jpg

daaliat.jpg

Lisää daalioita on nyt puhjennut kukkaan ja rapunpielen kukkapenkki pursuileekin nyt kuvan ihanuuksia.  Yksi lasten odotetuimpia kesätapahtumia sattui tänään, sillä kummitäti ennätti meille tänä kesänä ekaa kertaa yöksi ja nukkumaan huvimajaan lasten kanssa. Voi sitäo onnea tulevan ekaluokkalaisen kasvoilla. Paljuunkin meidän oli tarkoitus mennä illalla vielä aikuisten kesken lillumaan, mutta väsy vei voiton ja paljuillaan sitten huomisen puolella ajan kanssa.

serkut4.jpg

Saapa nähdä nukkuvatko yön huvimajassa vai tulevatko kesken yötä kotiin sisälle. Jossain kauenpana ukkonen jyrähteli ja sovittiin jos lähemmäksi tulee niin siirtyvät koko joukon voimin sisätiloihin. Voi turkanen meidän pikkuneidin aamulla tulevaa pettymystä, sillä nukahti olkkarin lattialle illalla ennenkuin muut ehtivät siirtyä huvimajaan.

Ihanaa päivää jokaiselle!